Ветко и Маринела си взеха асистент да управлява “кутията с обувки”

0
396

Хотелиерите са с афинитет към ДДС Ветко и Маринела Арабаджиеви, вече имат личен асистент, чиято единствена задача е да управлява “кутията им с обувки”

Нека припомним че при задържането на сина им Вълчо Арабаджиев в неговата стая беше открита кутия от обувки пълна с пари. Тогава те твърдяха, че голямото количество кеш било нещо напълно обичайно и се ползвало за дребни разплащания свързани с нуждите на семейството.

Сега след като двамата пловдивски олигарси вече са на свобода те са си назначили персонален асистент, чиято единствена задача е да ходи след тях и да плаща в брой сметките им. Пловдивчаните със “синя кръв” твърдо са си повярвали, че имат аристократичен произход и че толкова изискани лица като тях не трябва да се занимават с гнусни неща като пипането на пари в брой. Асистентът им непрекъснато обикаля с тях столицата като основната му задача е да плаща сметки, като най-често това се случва в ресторанта на Нено Михалев “Азахар”.

Баровската кръчма се намира в квартал Лозенец, хотелът на тяхния близък семеен приятел и известен ъндърграунд герой Георги Семерджиев – Жоро Шопа. Преди да бъде свързван с Жоро Шопа луксозният бутиков хотел дълго време беше свързван с кокаиновия крал Евелин Банев – Брендо, който последно беше задържан в Украйна, но в последствие отново бе пуснат на свобода. Арабаджиеви са чести гости в гъзарския ресторант, където цените не са за простосмъртни.

Според наши перфектни източници основната задача, които Ветко и Маринела Арабаджиеви си били поставили била бързото сприятеляване с лицата от новата власт и разчистване на сметки с враговете им от предишната. За целта те всячески се опитвали да осъществят лични контакти с възможно най-много министри от новото правителство, като усилено залагали на “пловдивската връзка” и на приятелството си с олигарха Георги Гергов, за когото се твърди че поддържа тесни контакти с новите управляващи.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here