МВР спите ли?! Малоумник на Мая Манолова на държавна позиция събира група в защита на търговец на дрога!

0
669

Нека припомним, че на 5-ти този месец Цветомир Симеонов бе арестуван с цял багажник с марихуана

Задържаният преди дни при специализирана акция на МВР и ДАНС с цял багажник с марихуана началник на отдел “Управление и стопанисване на общински гори” в Тетевен Цветомир Тодоров Симеонов, най-скандално си намери не търсен адвокат. Изненадващо в социалните мрежи шефът на “Държавна агенция по горите (ДАК)” Александър Дунчев се изяви като пръв защитник на задържания с дрога горски.

Нека припомним, че на 5-ти този месец Цветомир Симеонов бе арестуван с цял багажник с марихуана. Същият бе задържан за 72 часа, а в последствие мярката му бе потвърдена от районния съд в Тетевен. Също така нека припомним, че в района на Тетевенския Балкан през последните години многократно бяха разкривани нарколаборатории за производство и произвеждане на трева.

Черешката на тортата е, че днес лично баш шефът на “Държавната агенция по горите” Александър Дунчев се е заел да формира група в социалната мрежа “Фейсбук”, която да защитава Симеонов. Същият не се свени да развива тази своя дейност публично като дори е готов да търси врагове навсякъде другаде, но не и в собствената си кошара. Тук е мястото да споменем, че Дунчев минава за един от най-близките хора до Мая Манолова, за която пък не е тайна, че срещу определени изгодни за нея условия е готова да забрави всяко едно заподозряно в корупция или далавера лице. Достатъчно е само да споменем колко бързо Манолова забрави за съществуването на Иван Ангелов – Пилето, както и за “златния гьол” на границата ни с Турция.

Явно по същия тертип като своята шефка Александър Дунчев използва отговорния си пост, за да рекетира частни инвеститори и да защитава търговци на дрога, вместо да си върши прилежно работата. Медията ни ще започне мащабно разследване за дейността на Дунчев през последните месеци, както и за информацията, че всичко това той прави под диктовката на своята шефка Мая Манолова.

Медията ни разполага със скрийншотове доказващи скандалното поведение на Александър Дунчев в социалните мрежи.

ОЧАКВАЙТЕ ПРОДЪЛЖЕНИЕ!!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here