Бизнесмен предложи 50 бона на Джулиана Гани

0
35

“Мис Силикон” 2013 поиска развод на мъжа си, след като го хвана във виртуална изневяра

Наскоро Джулиана Гани хвана съпруга си Илиян във виртуална изневяра и веднага взе решение да се разведе с него. А тя издаде още, че е получила предложение от прочут бизнесмен за 50 бона на месец, срещу които да му стане официална любовница.

Не е ясно какъв отговор е дала “Мис Силикон” 2013 на бизнесмена, но е ясно, че много скоро отново ще е сама, а докога ще се задържи така, можем само да гадаем.

Припомняме, че причината силиконката да поиска развод на мъжа си е еротичен чат с негово активно участие към непозната танцьорка. Чатът гласи: “Хайде вдруги ден да излезем. Да останеш при мен. Да пием вино и да правим секс. Ще може да ме видиш гол и да правиш каквото си поискаш. Прати ми едно селфи, мила моя”.

Това било придружено с полугола снимка на фитнес инструктора, за която той пояснява, че по-гол не се е снимал. Гани уточнява, че до фактическа изневяра не се е стигнало, но за нея линията е премината, пише “Телеграф”.

Любопитна подробност е, че в профилите на Джулиана Гани и Илиян Найденов все още не са премахнати техните общи снимки, което кара феновете им да се чудят дали в цялата история няма и някаква нотка на PR.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here