Андре Токев проговори за издънката

0
36

“Съжалявам за случилото се”, е само част от позицията на шеф-готвача

Адре Токев проговори за първи път, след като преди седмица бе заловен да кара пиян в София, пише Hotnews.bg. Готвачът бе пуснат срещу парична гаранция и още в четвъртък се появи на работа в ресторанта си. Издънката е втора за кулинарият, който през 2019 година отново е заловен за шофиране в нетрезво състояние, но тогава случаят от Варна е покрит. В отворено писмо, Токев на няколко пъти се извинява за случилото се и благодари на Бог, че е запазил живота му.

“Бих искал да заявя публично своята позиция за инцидента от 31.10. Дължа го на всички онези, които в годините са до мен и ме подкрепят, на всички онези, които вярват в каузите, които следвам. Съжалявам за случилото се! В живота ни на всеки от нас понякога се случват неприятни ситуации. Иска ми се да не се беше случвало, иска ми се да можех да върна времето назад . Извинявам се на своите близки за това, което им причиних и благодаря за тяхната огромна подкрепа. Извинявам се на хората, които не познавам лично, но вярват в мен. Всеки човек поне веднъж в живота си е бил поставен пред предизвикателството да са се срамува от постъпките си.

А ние, публичните личности, носим отговорност и в това какъв пример даваме. Причините за случилото са много, но това няма да промени събитията. В днешно време всички ние сме изложени на стрес, напрежение и рискуваме да загубим своя баланс. Динамиката, в която живеем и отговорностите, които носим със себе си ни въвличат в жестока мелачка. Съжалявам за случилото се и се извинявам за това!

Съзнавам, че не е достатъчно само да ви се извиня. Вие заслужавате повече от това. И аз ви обещавам, че ще работя за възстановяването на доверието ви към мен. Вярвам, че няма по-добър учител от живота в стремежа си да се поправим. Макар и понякога по трудния начин. Случилото се е недопустимо и мога само да благодаря на Господ, че запази живота ми и не навредих на други, освен на себе си.“

Източник: hotnews.bg

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here