Киро Добрев заграби спортната база на Военната академия

0
1194

Играе го касиер на Радев, раздава пари в брой из страната

Кирил Добрев, който се представя за политик, но реално винаги е бил само и единствено бизнесмен, е завзел спортната база на Военната академия “Г. С. Раковски” в центъра на София, научи Valkinfo от свои перфектни източници.

По думите им Добрев отдавна бил хвърлил око на луксозния парцел, като сега, благодарение на близките си връзки с президентството, най-накрая успял да сложи ръка върху апетитната база. Агентите ни разказват, че Добрев вече бил започнал строителство на мястото, като се канил да направи няколко тенис корта, както и луксозен бар, и ресторант към тях.

“Добрев е новият Сашо Сталийски! Както при Бойко Сталийски заграби “Дианабад”, така при служебното правителство Добрев също слага ръка върху съблазнителни имоти”, разказа пред медията ни човек от кухнята.

В същото време, по думите на други наши информатори, към момента Кирил Добрев се изявява в ролята на касиер на кампанията на президента Румен Радев. Той обикалял страната и раздавал пари в брой на областните управители в провинцията.

Кирил Добрев по време на откриването на офис на Румен Радев в провинцията


Същият е основна движеща сила при откриването на офиси в страната, като за съжаление в повечето от тях не може да привлече повече от двайсетина души.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here