Пълен провал се оказа турнето на Азис и Галена

0
18

Пълен провал се оказа турнето на Азис и Галена
Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и
зад Океана, твърдят българите там. Гръмко рекламираните им концерти обаче се радваха на минимален интерес на посещения от страна на нашенците в Америка. Това се вижда от качени видеоклипове в социалната мрежа, пише HotNews

Големите зали са със запълнен капацитет едва на 30%, като може да се каже, че сцената на изпълнителите е по-голяма от масовката присъстваща там. Но не само това е недостатък на изявите им, коментират разочаровани нашенци присъствали на Голямото събитие.

“Двамата пееха като на караоке, една песен не изкараха без да заглушават микрофоните в очакване на публиката да пее с тях. Били сме на концерти на големи звезди в Америка и такова нещо не се случва. На доста моменти имаше и фалшиви тонове, може и затова да са предавали топката на публиката”, коментира фен.

Каква е причината за ниския интерес на шоутата на едни от най-популярните фолк изпълнители? Някои смятат, че лоша шега са изиграли скъпите билети за концертите, които стигнаха 150 долара.

За събитията им е имало и пропуски на по-ниски цени, но очевидно разделението на сектори е разгневило българската публика в Щатите, коментират в средите.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here