Любовните сцени с Дженифър Анистън били мъчение за…

0
20

Джен и Джейк са имали интимни сцени във филма “Доброто момиче”

През последните две десетилетия Джейк Джилънхол постепенно се присъедини към най-ярките звезди на холивудския небосклон, заемайки място сред най-популярните мъже в бизнеса, способни да превърнат в злато всяка продукция, в която участват. Разбира се, това означава, че той неведнъж е имал удоволствието да си партнира пред камера с онези жени, по които цял свят въздиша, а наскоро стана ясно, че компанията на една от тях толкова силно го е притеснила, че дори само факта, че стои до нея, постоянно го карал да се изчервява на снимачната площадка, пише life.dir.bg.

Актьорът гостува виртуално в предаването на Хауърд Стърн, където разказа как точно се е чувствал по време на любовните сцени с Дженифър Анистън във филма от 2002 г. “Доброто момиче”. Много преди да заснеме романтичната лента с бившата съпруга на Брад Пит, той на няколко пъти е говорил открито за това колко я харесва, а сега Джейк се шегува, че горещите сцени с Джен са били истинско мъчение за него.

“Бяха изтезание… но също така и удоволствие. Всъщност бяха и двете”, каза той с усмивка.

 

След като водещият се пошегува, питайки дали тялото му все пак не е реагирало на близостта му с нейното, събеседникът му отговори, че любовните сцени по принцип го карат да изпитва не друго, а неудобство.

“В тези моменти пред теб стои екип от 30, а понякога дори 50 души, които те гледат. Ако снимат близък план, тогава броят на хората е по-малък, но пак е странно. Просто няма как да се възбудя”, призна 40-годишният мъж. “Всичко е механично, наподобяващо танц, чиято хореография предварително си заучил. В някои случаи даже прилича повече на битка”, каза през смях той.

Носителят на награда БАФТА разкри трика, до който са прибягнали, за да са сигурни, че с Анистън ще се чувстват достатъчно комфортно по време на снимките.

“Всеки път, когато с нея трябваше да бъдем в “хоризонтално положение”, между нас имаше възглавница. Случваше се доста често, защото персонажите ни просто не можеха да свалят ръцете си един от друг и често правеха любов”, спомня си той.

Колкото до това чия е била идеята за този подход, Джейк категорично казва, че екранната му половинка стои зад нея.

“Определено беше нейно предложение, което поднесе изключително любезно, преди да започнем да снимаме. Е, реално тя не потърси моето мнение, просто ме осведоми: “Слагам възглавница тук, да знаеш”, каза звездата от “Принцът на Персия”.

Той обаче не за първи път говори за работата си със своята колежка. През 2016 г., в интервю за списание “People” се пошегува, казвайки, че тя не е никак симпатична, а на моменти е груба.

“Човек трудно може да ѝ направи комплимент. От години съм влюбен в нея, но това не направи партньорството ни пред обектива по-лесно”, закачливо заяви Джилънхол.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here