Вижте първия брачен танц на Мария Игнатова и Нойзи (ВИДЕО)

0
16

Сред малцината поканени била и най-добрата приятелка на актрисата певицата Алекс Раева

 

Мария Игнатова и Ивайло “Нойзи” Цветков изненадаха всички, като съобщиха в социалните мрежи, че са се венчали.

Тв водещата сподели снимки от село Житен, където се е провела сватбата, а сега и първи кадри от празненството. Игнатова качи в профила си в Инстаграм кратко клипче на първия ѝ танц с Нойзи като съпруг и съпруга.

Много малко хора са били посветени в тайната сватба. Сред тях са двете най-важни жени в живота на младоженеца – сестра му и дъщеря му Анна, както и най-добрата приятелка на булката – Алекс Раева.

Вижте първия брачен танц на Мария Игнатова и Нойзи (ВИДЕО) - 2
Снимка: Instagram

Мария Игнатова навърши 42 години на 26 септември. Макар водещата да не разкрива точната дата, почитателите ѝ предполагат, че с Нойзи са се венчали именно на рождения ѝ ден. Двойката криеше дълго отношенията си, докато Мария не я афишира с няколко снимки в социалните мрежи. Слуховете за годеж отдавна се тиражират в изданията.

Игнатова стана известна като водещ на предаването “Господари на ефира”, където един от партньорите ѝ беше комикът Димитър Рачков. Двамата бяха двойка и в живота в продължение на няколко години, но до годеж така и не се стигна. Мария е минавала под венчило веднъж с бизнесменът Петко Димитров, от когото има син.

Източник: fakti.bg

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here