Гери Малкоданска се завърна в “На кафе” с нова роля (СНИМКИ)

0
28

Синоптичката нагази в сферата на своята половинка – интериорният дизайнер Алекс Ковачев

Новият сезон на “На кафе” стартира, а на зрителите им прави впечатление повече обновения интериор, отколкото панелистите в студиото. Оказа се, че този път екипът на предаването е заложил на професионалисти в областта, за да преобразят студиото си в нещо наистина удивително, пише burgas24.bg.

Въпреки че бременната Гергана Малкоданска вече не е сред панелистите в “На кафе”, всъщност всеки делничен ден е на работа в шоуто, но зад кадър. Тя е “виновна” за красивия декор в студиото на “На кафе”, който прикова вниманието на всеки с изтънчен вкус.

Половинката на Гери Малкоданска – интериорният дизайнер Алекс Ковачев, е аранжирал декора на предаването на Гала. Оказа се, че къдрокосата синоптичка е нагазила доста дълбоко в дебрите на професията на половинката си и лично е помагала с идеи при декорирането.

“Този телевизионен сезон съм заложила на работни понеделници и не само, ама без грим. Тоест физически не съм на панелската част в “На кафе” , но пък заедно с Алекс Ковачев и “Elegant Living” аранжираме красиво студиото. И ето … все едно съм там”, радва се Малкоданска.

Припомняме, че Алекс Ковачев е правил и дома на тв водещата Гала, а тяхното познанство датира преди постъпването на Гери в телевизията. Ковачев е търсен интериорен дизайнер по цял свят, а проектите му са зашеметяващи и отличени с престижни награди в областта.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here