НЕВИЖДАНА НАГЛОСТ! Кметицата на Тетевен поръчва медийни компромати срещу инвеститори, които не й се отчитат

0
577

Държавата ни отдавна тъне в безобразна помия, а безспорно най-върлите изразители на тази кал са не други, а точно държавните служители, като кметицата на град Тетевен Мадлен Бояджиева

Тази поредна гербаджийска принцеса дотолкова е изнагляла, че нахалството й отдавна е надскочило обичайните размери и се е превърнало в откровено престъпно поведение. Както повечето меркантилни подлоги, създадени от ГЕРБ през последните 10 години, така и тази госпожа си е повярвала, че може да прави каквото си поиска и това да й се разминава безнаказано. Да, ама имаме новина за нея, схемата й този път няма да мине.

Хитрушата от Тетевен този път е решила, че може да организира наказателни акции срещу инвеститори от региона, като поръчва анонимни пасквили с измамни информации за едни от най-големите инвеститори в нейния регион. Защо е това, би запитал всеки нормален гражданин. Ами просто защото не и се отчитат. В познат мутренски маниер Мадлен Бояджиева се опитва отдалеч да “щави” всеки един по-голям инвеститор в региона. Понеже няма как да дойде да си поиска пари лично, тази поредна държавна измамничка е решила да рекитира хората, които създават работни места в района на Тетевен, като ги тормози с анонимни публикации. Естествено, леля Мадлен не знае, че там, където е тръгнала отдавна няма път. Леля Мадлен също не знае, че колкото и да опитва да си замаскирва следите за бруталните медийни поръчки, всъщност лицето й е абсолютно видимо, а организираната й престъпна група, съвместно с горския в района отдавна е обект на разработка на ДАНС и АДФК. Разбира се, леля Мадлен много скоро ще узнае всичко това, а нейната жалка хитрост ще стане видима дори за слепите. Дотогава ще оставим селото да си бъде село, но ще припомним на леля Мадлен, че всичко е ясно, а сиреч, че дори медиите знаят как и чрез кого тя поръчва евтините си компромати. И за да не бъдем голословни ето част от хората, които участват в медийното ОПГ на кметицата на Тетевен Мадлен Бояджиева:

Митко Михайлов – това лице по поръчка на кмета на Тетевен разпространява фалшиви новини в групите на Тетевен и Ловеч.

Георги Талов – това е лицето, което организира медийните публикации по фалшиви сайтове, като същият е един от най-близките приятели на сина на кметицата на Тетевен.

В кухите схеми на Бояджиева участват още няколко лица, чийто лица ще разберете скоро, като дебело държим да подчертаем, че те вече са добре известни на съответните служби. Въпросните служби вече работят по тези лица, а предвид стотиците сигнали за престъпни дейности от тях много скоро ще бъдат посетени от тези служби, като дори е може би най-добре да си държат врата широко отворена, за да не се налага на оторизираните лица да будят съседите.

Това е Митко Михайлов от Тетевен, който за жълти стотинки изпълнява мръсните поръчки на Мадлен Бояджиева

По информация на медията ни до момента вече има събрани десетки доказателства за престъпната дейност на тези хора, а обществото може да бъде напълно обедено, че много скоро те ще си получат заслуженото.

ОЧАКВАЙТЕ МНОГО СКОРО СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ ОКОЛО ЛИЧНИЯ ЖИВОТ, БИЗНЕС ДАЛАВЕРИТЕ И ДЕСЕТКИТЕ СХЕМИ НА ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНА ГРУПА НАЧЕЛО С КМЕТИЦАТА НА МАДЛЕН БОЯДЖИЕВА!

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here