СРАМ! Професор от Софийския университет разпространява евтина руска пропаганда! Обижда украинките на леки жени

0
244

Професорът се подвизава в социалната мрежа под името Краси Стоянов и действа като абсолютен трол, обиждайки и нападайки всеки, който не е на неговото мнение


Лице, представящо себе си във Фейсбук, като професор от Софийски университет “Св. Климент Охридски”, разпространява евтина и манипулативна руска пропаганда и обижда по недопустим начин за едно академично лице украинските жени, видя valkinfo.com.

Професорът се подвизава в социалната мрежа под името Краси Стоянов и действа като абсолютен трол, обиждайки и нападайки всеки, който не е на неговото мнение. В един от най-безобразните си постове проф. Краси Стоянов от СУ намеква, че всички украинки едва ли не са леки жени.

Ние въобще не може да проумеем, как е възможно лице, представляващо най-висшата академична институция в Република България да се държи по този арогантен и унизителен мъже и българи начин.

Поставяме на управителното тяло на Софийски университет да реши има ли място подобен “професор” сред техните редици, или ще бъде по-лесно следващият път да титулуват с някоя висша академична титла някой обикновен олигофрен от улицата. Сега ще ги видим – те решават!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here