СКАНДАЛ! Бившата гербаджийска шефка на “Напоителни системи” уреди любовника си за шеф на държавната фирма в Пловдив!

0
756

Бившата чалга певица Снежина Динева, която последните 4-ри години заемаше поста директор на държавното предприятие “Напоителни системи” е успяла да уреди своя любовник за шеф на “Напоителни системи” – Пловдив. Това научи медията ни от източници, близки до Динева.

“Цял Пловдив знае, че Динева е разделена с мъжа си и е любовница на Петко Димов. Димов е човек на Здравко Здравков, като двамата с Динева успяха да го набутат за директор в “Напоителни системи” и при новата власт”, разказва пред медията ни наш агент от Пловдив.

В същото време за рокадата съобщи и сайтът agroplovdiv.bg. Вижте какво пишат за новото назначение на Динов колегите от медията:

Димов няма никакъв опит, нито образование, свързани с хидромелиорациите. По данни на Търговския регистър той едноличен собственик и управител на „Заложна къща Пет-комерс“ЕООД. Участва и в управлението на други фирми в търговията със санитарни стоки.

При последните местни избори Петко Димов бе кандидат за общински съветник в Пловдив от формацията на Здравко Димитров, който понастоящем е за втори път областен управител на Пловдив. Завършил е Спортното училище и е работил е в сферата на сигурността, посочва Трафикнюз в предизборно интервю.

От Търговския регистър се вижда, че на 1 юни т.г. Съветът на директорите на „Напоителни системи“ЕАД се е събрал, за да гласува единствената точка на заседанието: „Прекратяване на договор № … за възлагане на управлението на „Напоителни системи“ЕАД – клон „Марица“ с управител Ивайло Павлов на основание чл. 18 т.1 б. „д“ „по решение на изпълнителния директор и Съвета на директорите“. Договорът с Ивайло Павлов е бил подписан на 9 май т. г. след напускането на Велев.

Тримата членове на Съвета на директорите – Ивайло Първанов, Александър Христов и Емил Гущеров са подкрепили единодушно предложението.

На същото заседанието, отново единодушно, е било решено назначаването на Петко Димов. За негов заместник пък е избран досегашния шеф Ивайло Павлов.”

Снимка на Петко Димов / Trafficnews

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here