Пълен абсурд: Сцена за деца на София Прайд тази година. Защо гей обществото манипулира децата?! Къде е Агенция за закрила на детето?! Къде е Фандъкова?! А, премиерът?!

0
206

Важен научен фактор обаче е, че от най-ранна детска възраст започва индоктинирането, затова децата са най-слабото звено на манипулация – насочената ориентация върху сексуалния поглед на прайда, като започнем от еднополовите двойки, преминем през предмети под формата на фалоси и завършим с полуголите мъже, жени и други

Предстои да “увековечим” пореден нестихващ от парадиране и извратения гей парад в София на 18 юни под мотото “Горди да бъдем”. Жителите и туристите на столицата ще се насладят на хора и ДЕЦА, чиято ценност и пол не държат за себе си, а разпространяват от чувство за малцинство и чието достойнство е само на повърхността на цветовете върху телата им. “Опасността” обаче не е в това дали двама души от един пол се обичат или искат да сключат законен брак, тя идва, когато са замесени и децата. Защо те трябва да бъдат потърпевши и някой да манипулира техния избор? Къде е Закрила на детето и защо Йорданка Фандъкова подкрепя пропагандирането върху деца?

Публикация в социалните мрежи ни подсказва, че се се вихри нов скандал повреме на прайда в София – търси се координатор детска сцена.

„Всяка година Прайд се посещава от все повече семейства с деца. Този факт искрено ни радва, но и осъзнаваме, че малчуганите не винаги могат да прекарат няколко часа на концерта и след това да извървят шествието.

Затова подготвяме за първи път детска сцена, на която родители ще могат да прекарат време с децата в забавления, куклен театър, фокуси и с помощта на професионални аниматори. Търсим енергичен човек с опит в организиране на събития и опит с деца“, се казва в съобщението на организаторите, съобщи bwoman.bg.

Свикнали сме от малки да показваме дъгата на децата си, която се получава, когато едновременно вали дъжд и грее слънце, също така децата с усмивка на лице я рисуват на бели листа. Но е видно, че в 21 век дъгата приема и друго различно значение за децата. Ето, че от малки те вече ще имат възможността да стоят или минават под нея с огромната подкрепа на своите родители.

Важен научен фактор обаче е, че от най-ранна детска възраст започва индоктинирането, затова децата са най-слабото звено на манипулация – насочената ориентация върху сексуалния поглед на прайда, като започнем от еднополовите двойки, преминем през предмети под формата на фалоси и завършим с полуголите мъже, жени и други.

И ето, че се търси аниматор за детска сцена с дъга за София Прайд, за да може, докато мама и мама или тати и тати “се борят за равни права”, децата да се забавляват под виковете и пасивната “окупация” на гей обществата. Как точно ще се случи това дали ще се разиграят секс сценки в кукления театър, пропагандиращи хомосексуализма, какво ли ще изскочи от шапката на магьосника, ако не зайче и колко гол ще бъде аниматорът, все още не е ясно.

София Прайд получава подкрепа от различни НПО-то, ясно подкрепящи гей обществата, но по любопитно е, какво точно подкрепя Българския Хелзингски комитет?

БХК защитава правата на човека: политически, граждански, културни, социални, като акцент в работата на организацията е отстояването на правата на най-уязвимите групи: деца, жени, хора в неравностойно положение, непопулярни малцинства и лишени от свобода, пише в официалният сайт на комитета. Въпросът е – как точно се определя самото гей общество и най-вече как се определят децата им?

Нека припомним, че първият прайд парад се е състоил в Ню Йорк през 1970 г., което гласи, че интеграцията на София Прайд носи подкрепата не само на Европейския съюз, но дори основно на американското посолство у нас. Защо обаче посолството позволява психическата тренировка на деца и тяхното присъствие на сцена-занималня под звуците и шума на еднополови или различни, претендиращи за равноправие? Това ли е и подкрепата на Европейски съюз към децата? Защо правителството си затваря очите, г-н премиер?

Кой ще отговорите на тези и други въпроси, кой ще обясни на децата що е морал, равноправие и сексуалност? Не и на сцената-занималня под цветовете на дъгата заедно с куп полуголи хора, дълбоко изразяващи личните си фетиши. Кой, г-н премиер?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here