Прокуратурата разследва ли Настимир Ананиев за педофилия?

0
118

Има ли разследване срещу депутата Настимир Ананиев за педофилия?. Това пита сайтът Narod.bg българската прокуратура.

Медията пита още, ако е започнато такова разследване, откога е и поставено ли е на трупчета.

Защо никой не закача Настимир Ананиев? Дали причината не е, че е народен представител на управляващата партия?

Сайтът Narod.bg припомня питането на наш източник дали баща на ученик от софийско училище е пускал жалба за неприлично поведение от страна на Ананиев към сина му.

Според осведомен източник народният избраник от „Продължаваме промяната“, проходил в политиката като човек на Меглена Кунева, преди години е имал заведение, разположено в близост до столично училище.

Именно по това време Настимир Ананиев е имал главоболия с МВР заради оплакване на родител, че се е държал прекалено интимно с неговия син – ученик в близкото школо.

Няма как да не припомним и друга изцепка на Ананиев – парламентарен източник на Narod.bgсподели, че брадатият депутат е заформил неприлична мъжка дружба с един от факторите в правителството.

Двамата палавници намирали време да отскочат до тайна явка в района на Народното събрание дори в най-натоварените откъм работа парламентарни дни, коментира информаторът ни.

Според източника на Narod.bg не е тайна, че бившият лидер на партия „Волт“ го тресат алтернативни любовни напрежения. Това е констатирано от сродни гербаджийски души още по времето на втория кабинет на Бойко Борисов, където Настимир оглавяваше транспортната комисия в парламента.

При договарянето на току-що падналото правителство Ананиев опитал да се спазари за министър на транспорта, но не го огряло. Като утешение палавият му приятел с пост в кабинета намирал време за пикантни спаринги с Настимир, споделя вътрешният човек.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here