ПП се готви за избори. “Сорос”, Прокопиев, Гриша Ганчев, Бобокови, Николай Събев и “групата Лорер” финансират кампанията

0
193
“Продължаваме промяната” се готви за избори, “пазаруването” на депутати за провал на вота на недоверие е заслон за влизането в предизборна кампания.
“Правителството не би издържало вота на недоверие, като гледам ситуацията в Народното събрание, и ще отидем на избори. Това е моето лично мнение и ако нещо се промени, ще бъда много изненадан”, заяви на извънреден брифинг в Плевен Радостин Василев, министър на младежта и спорта в оставка и бивш областен координатор на ИТН за област Плевен, цитиран от БТА.
“Мисля, че “Продължаваме промяната” трябва да ходят на избори, защото в момента обществото в голямата си част вижда истинските лица на участниците в парламентарната игра”, каза още министърът в оставка. Според него “Продължаваме промяната” ще загуби, ако продължи да управлява “в един аморфен парламент с плаващи мнозинства”.
“Кой кого подкрепя ще се види на избори”, каза още той, но не се ангажира дали и как хората, напуснали ИТН, ще участват в евентуален предсрочен парламентарен вот.
Всъщност Кирил Петков и Асен Василев вече са отправили предложение към отцепниците от ИТН и ще ги вкарат на избираеми места в листите, за да привлекат техния корпоративен вот.
Това всъщност са депутати, близки до Гриша Ганчев, смятан за гуру на лидера на групата Радостин Василев. Поставянето им на избираеми позиции в листите ще мотивира бизнесмена да финансира предизборната кампания на ПП.
“Продължаваме промяната” ще направи мощна предизборна кампания, финансирана от кръга “Сорос”, Иво Прокопиев, Гриша Ганчев, братя Бобокови и “групата Лорер”.
Кръгът “Сорос” ще осигури и логистика за протести срещу свалянето на кабинета “Петков”, за да мобилизира симпатизантите на “Продължаваме промяната”.
bgsniper.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here