Полицайки като мутреси – ето ги силиконките в МВР, които не се спират пред нищо (СНИМКИ)

0
203

Междувременно започнаха и ежедневните проверки за употреба на алкохол и наркотици на полицаите, като вече има служители, които изгърмяха с положителни резултати

Министерството на вътрешните работи е пред тотален разпад. Вчера (Преди два дни – бел.ред.) служебният министър Иван Демерджиев на практика призна, че почти всички районни управления в София не си вършат работата адекватно и затова смени седем от девет полицейски началници.

Междувременно започнаха и ежедневните проверки за употреба на алкохол и наркотици на полицаите, като вече има служители, които изгърмяха с положителни резултати.

“Вътрешна сигурност” пък проверява 40 служители за осигуряване на чадър на убиеца на две млади жени на бул. “Черни връх” Георги Семерджиев.

Правят се проверки и по повод упражнявани протекции на полицаи над Димитър Любенов, който уби французин на Околовръстното шосе на София.

На този фон все по-често на очи бият млади полицайки, видимо претърпели разкрасителни процедури, които се изявяват като пазители на реда. Но по-скоро приличат на мутреси, още повече че покровителстват съмнителни типове, включително и посочените по-горе Георги Семерджиев и Димитър Любенов.

Една от тези млади служителки на реда е Симона Радева. Тя беше уволнена в началото на септември за разпъване на чадър върху убиеца Георги Семерджиев. До преди зверското меле на бул. “Черни връх” полицайката се правеше на гангстерка и размахваше белезници в клипове с социалните мрежи.

Освен това Радева прилича повече на силиконка, отколкото на полицайка – с обеца на езика, татуси по ръцете и снимки, на които позира предизвикателно.

Друга полицайка, нашумяла през последните седмици, е Любка Гечева, по-позната и като Буба. Униформената служителка, присъствала на катастрофата с дрогирания Димитър Любенов на Околовръстното, впечатлява с хиалурон в устните, скъпарски мерцедес, татуси и разголени снимки.

Припомняме, че има данни, че служителката от Шесто районно управление в София не само че е отказала да помогне на пострадалите в катастрофата на Околовръстното, а се е смяла заедно с извършителя.

Служителката в “Икономическа полиция” към Шесто районо Едислава Стоилова е друг кадър на МВР, привлякъл вниманието към себе си. За нея има съмнение, че е уредена на работа от близкия й вече бивш шеф на Шесто РУ Делян Гешев. Без конкурс и процедури тя сменя позицията си от ‘Охранителна полиция” отива в “Икономическа полиция”. А там вече работи с класифицирана информация…

Източник: ПИК

Снимки: ПИК

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here