Обединението „Справедлива България“ е алтернативата на народа срещу статуквото

0
144

Обединението „Справедлива България“ се регистрира в Централната избирателна комисия за участие на предсрочните избори на 2 октомври.

 

Каузата за Справедлива България е обединила достойни български граждани, които не робуват на партийни вождове, а поставят интересите на народа и страната ни над всичко. Голямата цел на „Справедлива България“ е връщането на доверието на българските граждани в държавността и възтържествуването на справедливостта.

От „Справедлива България“ заявиха, че ще водят спокойна и разумна кампания, в която ще предложат решения за изход от всички кризи, в които е затънала България. От пресцентъра на обединението подчертаха още, че първата цел е да не се допусне България да се превърне в плацдарм на военни действия срещу Русия и всички политически сили да се съобразят с желанието на българския народ за неутралитет.

Обединението „Справедлива България“ категорично ще се противопостави и срещу разполагането на натовски войски и оръжия на територията на България, които да се използват за нападение срещу, Русия.

От „Справедлива България“ ще искат спешно възстановяване на дипломатическите и външнотърговските отношения между България и Русия, както и възстановяване на доставките на руски газ по действащия договор между Булгаргаз и Газпром.

Очаквайте представяне на основните акценти от програмата на „Справедлива България“, както и лицата, които участват в обединението.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here