Недялко Недялков: Какво сме ние, американски щат или руска губерния?!

0
225

Българските граждани са лишени от свободния избор, заложен в Конституцията – нито могат сами да изберат КАК да дадат гласа си, нито има за КОГО

Хората имат пълното право да бъдат отвратени.

Една част от партиите, легендирани като “евроатлантически”, обслужват безгръбначно американската легация, откъдето им суфлират как и кога да съставят кабинет. Диктуват дори персоналния състав на този кабинет.

Държавният департамент на САЩ, превзет от неолибералки и културни марксисти, открито лобира за “правителство”. Такова нещо, поне публично, не са си позволявали и от ЦК на КПСС при другарите Брежнев, Андропов и Черненко.

Друга част от партиите е на хонорар в руското посолство, изхранва се от копейки, съучаства в диверсионната дейност на кремълския шпионаж, отдава чест на Путин и раболепничи на остатъците от КГБ – ГРУ.

Народът панически издирва пробългарска партия, партия на българското посолство.

Не е нужно да си Ванга, за да пророкуваш, че активността на предсрочните избори няма да надвиши 25-30%. Особено с лесните за манипулация мадуровки.

Българските граждани са лишени от свободния избор, заложен в Конституцията – нито могат сами да изберат КАК да дадат гласа си, нито има за КОГО.

Дилемата “щатска колония” или “съветска губерния” е потресаваща. Потресаващо е колко лесно и евтино изкупиха политическия ни елит и българските медии. Това отчайва, алиенира, принуждава те да изпаднеш във вътрешна емиграция.

Недялко Недялков, ПИК

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here