Любовник на Галин цъфна при Стефан Янев

0
156

Бивш щедър спонсор, а според слуховете – и любовник на фолкпевеца Галин, ще води листата на „Български възход” в Пазарджик.

Това е поредният шамар към консервативните симпатизанти на Стефан Янев и на идеите му за демографски прираст в управленската програма, след като бизнесменът Благо Солов се озова на челна позиция в партийния списък за Пазарджик.

Собственикът на мебелна къща и мастит бизнесмен се присламчи към ръководството на партията на бившия премиер и дори придружи на крака Янев на концерт на Лили Иванова преди броени дни. Въпреки че според зли езици, уклонът на Солов е към съвсем друг тип музика и съвсем друг вид изпълнители.

Името на Благо Солов преди години бе забъркано в пикантен интимен скандал. Оказа се, че мебелният бос е официалният спонсор и покровител на фолк звездата и идол на тийнейджърите Галин, който не крие гей ориентацията си.

Мебелната къща спонсорира цели 4 видеоклипа на Галин, а Солов не се притесняваше да се появява публично в компанията на младия певец, напук на клюките.

Благо Солов е семеен от години, има и син. Той никога не е коментирал пикантните публикации по свой адрес, които са публична тайна в Пазарджик.

След като аферата между милионера и певеца излезе на бял свят, Галин коментира, че са просто приятели, а мебелна къща „Явор” го спонсорира, защото „шефовете харесват изкуството, което правя”.

Оказа се, че Благо Солов спонсорира видеоклип и на друг атрактивен мъж от каталога на „Пайнер” – Фики, но явно синът на Тони Стораро не се е оказал толкова благодатно рекламно лице и съвместната творческа дейност бързо замря.

Днес маститият бизнесмен и меценат на кючеците се оказва пръв сред равни в листата на „Български възход”.

Преди няколко години Солов имаше опити да застане и начело на общината, като два пъти се кандидатира за кмет на Пазарджик срещу градоначалника на шайката Тодор Попов, но безуспешно.

В интерес на истината, в града Благо Солов се ползва с репутацията на сърдечен и добронамерен човек и е възможно да докара доста гласове на партията на Стефан Янев.

Източник: Narod.bg

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here