Любен Дилов – син уреждал плеймейтки на Бойко, завел в спалнята му Калина Паскалева

0
2379

Калина Паскалева, която бе осветлена като една от уж анонимните Мата Хари, посещавали резиденцията на бившия премиер Бойко Борисов, има сериозни главоболия с Темида

Водачът на листата на ГЕРБ за предстоящите избори в Бургас Любен Дилов – син е човекът, който е “зареждал” бившия премиер Бойко Борисов с “агнешко”. Именно Дилов е бил свързващото звено между купищата плеймейтки и обикновени селски красавици и спалнята на премиера в резиденция “Бояна”, научи медията ни от свои перфекти източници.

По думите им Дилов е осигурявал млада кръв за креватни упражнения не само на Борисов, но и на няколко други известни родни олигарси.

В същото време сайтът narod.bg съобщи, че така наречената писателка и журналистка Калина Паскалева, която бе осветлена като една от уж анонимните Мата Хари, посещавали резиденцията на бившия премиер Бойко Борисов, има сериозни главоболия с Темида.

30 човека са завели дела за клевета срещу тунингованата задоволителка на Баце за нейни обиди, хвърлени в публичното пространство без никакви доказателства.

Според източници на сайта Narod.bg повечето жертви на Калинка са обществени личности, по чийто гръб Паскалева се катери с надеждата за малко повече слава, която води след себе си ангажименти в шоубизнеса, към който брюнетката със силиконови устни отчаяно се стреми вече десетилетие.

След 30-те дела има дори за изнудване, което Паскалева безцеремонно приложила към бизнесмен.

Очевидно е, че през следващите години Калина ще прекара доста време от живота си в съдебната зала, за да отговаря за плювките по адрес на известни българи, станали мишена на клевети и позорящи лъжи, измислени от пловдивчанката, която обича да се представя като „писател” и „журналист”. В съдебната зала ще има и блестящия шанс да докаже твърденията си.

За това какъв писател е посетителката на Бойковата спалня можем да съдим по единствената й творба: „Дневниците на една ку*ва”, която според мнозина е разказ на база личен опит. С малката, но важна подробност, че всъщност книгата не е писана от нея.

Преди време Албена Вулева попиля задоволителката на Бойко като обясни, че дори заглавието на „книгата” е заимствано от „Мемоарите на една гейша“, но „мемоарите“ било твърде изискано за Калина, а „гейша“ пък е елитна дама, скъпоплатен, артистичен и високообразован ескорт – все неща, непонятни за Паскалева.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here