Лицемерът Джуди Халваджиян

0
209

Продуцентът Джуди Халваджиян се оказа тежък лицемер! Той, който от години е пръв приятел с Котараците на Бойко и прекарва летата си предимно в компанията на Росен Котарака на къмпинг градина, вчера реши да се подмаже на Киро и протестиращите в защита на кабинета.

Вижте неговия пост във фейсбук, а после и един от коментарите под него:

За първи път виждам пред парламента, подкрепа за управляващите и едновременно с това ярост към опозицията и напусналите коалицията предатели. Радвам се, че хората разбраха, че задкулисието прави всичко възможно да събори правителството. Искат да продължат да крадат. Борисов!!! Бързаш да се радваш. Знам какъв манипулатор и лъжец си. Ти си история и то лоша, лоша за демокрацията, лоша за хората, лошо за честния бизнес (само за корумираните и корумпиращи беше рай). Ако не е Гешев, ти си затворник. И не само ти. Копейкин, руски продажник, ще приключи твоята политическа кариера, както приключи на Волен. Пеевски – некадърен бизнесмен, който няма НЕфалирал бизнес и в същото време е символ на корупцията в държавата. Вреден във всяко отношение. Трифонов, направи това за което знаех, че ще направиш. Много жалко, че хората ти повярваха и както ти обичаш да казваш, голата истина лъсна! Време е в тази държава да има справедливост, време е в тази държава, определени политици и бизнесмени да са в затвора, и време е в тази държава тарикатите да си получат заслуженото.

За жалост, в последните години, политическата ни класа е под всякаква критика. Имаме нужда от независими хора с висок морал, засилено чувство за справедливост и здрава ценностна система. Прекалено дълго време се върви с идеята за целенасочено опростачване на народа. Лошият пример все още е на мода и това трябва да се промени! Много неща трябва да променим в държавата на Бойко, Пеевски, Слави, Доган. Краят Ви идва!!!

Бог да пази България!

Джуди Халваджиян, фейсбук

Мария Чаушева:

За жалост целият текст в този пост мирише на гнило, развалено и застояло! С изключение на последният абзац – той може да се използва за похлупак на всяка тенджера – универсален е!

Този текст казва: Гласувайте с антивот, гласувайте срещу тези имена, които Ви изброих на изборите, които идват и не мислете кой е отсреща! Не мислете!

Така стана на предните избори и вече 190 дни гледаме борба с антикорупцията, а не с корупцията… Виждаме как Националния ни интерес на 142 години ще бъде предаден за някакви си 190 дни, виждаме как се прокарва газ през океана и как летят незнайни самолетчета с престой над натовското ни сигурно пространство… Изобщо виждаме една търговия висш пилотаж!… Списъкът е дълъг на много лошите неща, които виждаме, а са само за 190 дни?!

Не, този път не трябва да се гласува на изборите с антивот, а с вот!!! Вот за най-малкото зло, в такова положение сме за съжаление, но вот!! Сляп антивот – не! Той е без мисъл! Трябва да се гласува с мисъл и с вот, и всички!

Тази агитация е много, много остаряла вече, а вече е прекалено опасно за нея…. Тази агитация е грозна и долна, Господине…

П. С.: С цялото ми уважение към личността Ви, която не познавам, но понеже виждам тук прекалено много сърца и “олио”, държа да кажа без лицемерие, че и аз съм с добри чувства, просто реагирам с лично мнение и без никакви политически пристрастия, на текст, който много дразни… Успех и бъдете здрав! 🙂

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here