Крие ли Владислав Горанов имот в Монако? (ПЪРВА ЧАСТ)

0
223

Владислав Горанов е скритият собственик на луксозен недвижим имот в Княжество Монако̀, разположено на Френската Ривиера между Средиземно море и Франция!

Източник на сайта Narod.bg разкри, че Горанов е посрещал като собственик гости в изключително скъп имот на Ривиерата, което може да бъде засечено и проверено от спецслужбите, за да се установи как и с какви пари е закупена екстрата за няколко десетки милиона евро.

Според последната имотна декларация, подадена от ковчежника на шайката през 2017-а като финансов министър, любимецът на Бойко е декларирал два апартамента в София. Единият е 82 квадрата, купен през 2007-а за 154 510 лева, където е съсобственик със съпругата си Румяна Горанова, другият е само на жена му, закупен през 1997 г. за 50 бона.

През 2016-а пък е Горантов е декларирал депозит от 76 193 лв., а съпругата му Румяна Горанова – 11 500 лв. Двамата продължават да обитават апартамент от 180 кв. м. безвъзмездно…

Така излиза, че официалните пари на сенчестият финансист не му позволят да си купи дори боксониера в „Люлин”, камо ли жилище в Меката на европейските милионери – Монако.

Само за сравнение – проверка на сайта Narod.bg в сайтове за недвижими имоти показа, че 2-стаен апартамент от 67 квадрата с една тераса, разположен на 7-ия етаж, струва 2 590 000 EUR!

Очаквайте продължение по темата – какво точно притежава Владислав Горанов в Монако, драмата с едно чисто ново порше и как е изобличен като собственик

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here