Йордан Стефанов: Често минавам покрай билбордове за хазарт и се чудя лицата на BULGARIA WANTS YOU какво точно рекламират? Bulgaria wants you to lose all your money on betting?

0
151

“Рекламират порок? Рекламират една от причините много семейства да се разпадат и нечии животи да се разрушават?”

Нека припомним, че покрай Световното първенство в Катар българските телевизии изригнаха с ежеминутна реклама на всички компании, свързани с българския хазарт и спортни залагания.

Ето какво написа той на страницата си в LinkedIn:

Често минавам покрай подобни билбордове и се чудя лицата на BULGARIA WANTS YOU какво точно рекламират? Bulgaria wants you to lose all your money on betting?

Рекламират порок? Рекламират една от причините много семейства да се разпадат и нечии животи да се разрушават? Готино е да пропиляваш всичко, което си изработил, защото ако има някой, който да печели, то винаги е казанито.

И не трябва да забравяме, че репутацията ни е нещо, което не може да продаваме за жълти стотинки, особено, за да рекламираме един порок.

Йордан Стефанов, LinkedIn

Йордан Стефанов е млад български учен, доктор по микробиология. Той е един от първите лауреати на наградите Young and Energetic Scientists (YES), а през 2018 г. сп. Forbes го нарежда сред 30-те най-успешни личности под 30-годишна възраст у нас.

Колаж: bTV / Йордан Стефанов

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here