Ето как фирми на ДПС крадат милиони – кой провали ареста на Хасан Азис? (ДОКУМЕНТ)

0
148

В сайта Narod.bg публикуваха нов удар срещу корупцията в ДПС! Редакцията ни се сдоби с документ за проведени разследвания през 2019 г., касаещи грандиозно източване на бюджета от фирми в обръча на Движението за права и свободи в Родопите, заради които кметът на Кърджали Хасан Азис е трябвало да бъде арестуван.

Припомняме, че все пак става дума за времето на шайката ГЕРБ, така че всичко, каквото е трябвало да бъде свършено, за да се опази кметът на скачения съд ДПС, е направено и арестът е провален.

СХЕМАТА

През 2019 г. в МВР, тогава под кубинката на Младен Маринов, все пак има достойни полицаи, които си вършат работата независимо от политическата принадлежност на разследваните.

Така ченгетата в Кърджали разплитат колосални грабежи от фирми под чадъра на ДПС. Когато обаче назрява денят за оковаване на кмета Хасан Азис, всичко се разпада като кула от карти.

На 30 юли 2019 г. със заповед на мутроподобния МВР министър Младен Маринов очевидно работещият шеф ОДМВР-Кърджали Венцислав Момчилов е сменен, а на негово място идва Атанас Илков.

Резултатът – разследванията срещу кмета от ДПС Хасан Азис спират.

Материалите са препратени в „бухалката” Спецпрокуратура, за щастие вече закрита, но тя отказва да се развърти срещу ДПС и всичко пропада.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here