Влади Горанов – личният комплексар на Бойко Борисов

0
655

За 30 години българската политика е виждала какво ли не, а случайно попадналите в нея палячовци не са един или двама. Безспорно обаче в тази класация, челно място заема любимият бивш министър на финансите на Бойко – Владимир Горанов

Роденият в Плевен селски кариерист завършва световно известния и престижен икононически институт в Свищов и веднага се хвърля в политическата помия, просто защото хора като Горанов не стават за нищо друго. След като минава през ДПС, за да спре накрая в ГЕРБ, Горанов мечтае и ламти само за едно – пари. Тук трабва да припомним, че преди няколко години именно Горанов, заяви че не иска да бъде депутат, тъй като парламентарната заплата му била прекалено малка. Той стана известен в медиите с десетки скандали, за които не даде обяснение нито веднъж.

Нека припомним за апартаметнта, в който живееше без да плаща наем, за вилата, която построи, но до днес отрича да е негова, както и за последната му инвестиция за близо 1 млн. лева в офиси в София. Тук е моментът да отбелижим, че според информацията на наши блестящи източници, Горанов е закупил още имоти за милииони левове в София, чрез поставени лица. Същиите наши агенти разказват, че най-големият проблем на Горанов бил в неговото чувство за малоценност и тежка комплексарщина. Нежният Влади непрекъснато изпитвал константна потребност да бъде гален по главичката и да се представлява пред непознати за изключително влиятелен и мега осведомен масон. Компексарщината му стигала до там, че той дори унижавал хора, на които като министър на финансите трябвало да изплати пари.

“Бойко може да ти е казал да дойдеш при мен, но да знаеш аз решавам!”, с подобни думи Горанов не веднъж е избивал комплексите си върху главата на различни родни бизнесмени.

След като стана ясно, че в продължение на няколко години Горанов е прибирал милиони евро рекет в брой лично от Васил Божков, в момента постепенно ще станат известни имената и на десетки други бизнесмени, рекетирани идентично от бившия финансов министър.

Чувството за малоценност на Горанов е превърнало вчерашния “гъзар”, пушещ пури, днес – в малка мишка, чието арогатно лице почти не се вясва в медиите. При всички положения обаче Видовден за Горанов тепърва предстои макар той да си мисли, че прокуратурата още дълго ще прикрива мръсните му дела от изминалите четирири години.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here